Over ons 

Kent u Fleurop-Interflora al? Het is de belangrijkste en meest gekende service die wereldwijd bloemen levert. Wij zijn vertegenwoordigd in 150 landen met maar liefst 50.000 aangesloten bloemenzaken. Niet zomaar bloemenzaken, ze worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vaardigheden. Dankzij de bloemisten en onze jarenlange service en ervaring zijn wij samen met het ‘Mercurius-logo’ bekend voor onze uitstekende kwaliteit van bloemen en planten, vergezeld van een onberispelijke service.

Geschiedenis

Fleurop-Interflora werd in België gesticht in 1927. In 1946 zijn de Florist Transworld Delivery (de Amerikaanse tak van de familie), Interflora British Group en Fleurop-Interflora samengesmolten om een nieuwe organisatie te vormen met als doel, het leveren van bloemen over de hele wereld mogelijk te maken. Vandaag behandelt Fleurop-Interflora meer dan 25 miljoen bestellingen per jaar. Dankzij die jarenlange ervaring en specialisatie bieden wij u de beste service en selecteren wij enkel de beste floristen voor de samenstelling van uw boeketten of bloemstukken.

Mee met de tijd

Waar er vroeger gewerkt met telegraaf en later telefoon, is het nu ook mogelijk om uw bestellingen snel en eenvoudig via het internet te plaatsen. Nog geen cadeau voor vanavond? Bestel nu, en het wordt dezelfde dag nog geleverd. Wij zien er op toe dat de bloemen niet alleen van uitstekende kwaliteit zijn, en zorgvuldig samengesteld worden, maar ook ze op een snelle en vriendelijke manier door de Fleurop-Interflora florist geleverd worden. Wij zijn blij u bij onze klanten te mogen rekenen en wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt.
 
Het Fleurop-Interflora teamFleurop-Interflora C.V.
Hoge wei 1
B-1930 Zaventem
Tel: +32(0) 2 242 29 64
Ondernemingsnummer: BE 0402.712.029